Adverteren

Op Behr.nl bieden wij u online adverteren. Dit van banner, skyscraper, D-HTML, in de maandelijkse nieuwsbrief (tekstadvertenties) die o.a. aan onze abonnees wordt verzonden. Ook 'maatwerk' van uw boodschap op een specifieke pagina of doelgericht naar uw doelgroep bestaat tot de mogelijkheden.

Effectief online adverteren met een hoge ROI? Bereik uw campagne doelstellingen op basis van CPM, CPC of CPL via Behr.nl

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en tarieven dan kunt u contact opnemen met Eric Visser van CoolConcepts (071 - 566 39 16) of Robert Sterk van BehrenSterk BV.

Profielschets Behr.nl

Gestart in 1994 voor onafhankelijk portefeuillebeheer in één overzicht. Een unieke formule die, met meer dan 11.000 fondsen (turbo's) in database en een hoge bezoekersloyaliteit kent. Maandelijks tussen de 1.9 en 2.2 miljoen pageviews en een harde kern van 50 a 65.000 vaste bezoekers. Dit exclusief de abonneehouders (Behrianen).

Het profiel van onze bezoekers/abonnees is een goede afspiegeling van onze maatschappij waarbij de hoger opgeleide 65% vertegenwoordigt. Een ding is zeker zij hebben allemaal dezelfde 'drive': passie voor beleggen in algemeen. Men is in loondienst, heeft een zelfstandig beroep, is ondernemer of gepensioneerd. De verhouding man/vrouw ligt rond de 85/15%.